Oog voor het middensegment

Wij merken dat het steeds moeilijker wordt voor woningzoekenden met een middeninkomen om een passende woning te vinden. Daarom zien we het als onze maatschappelijke opgave om er voor deze groep te zijn.

Sociaal hart

Met het hart van de woningcorporatie bieden wij vrije sector huurwoningen aan. Onze winst investeren we via Wonen Limburg terug in sociale huurwoningen en wijken. Zo geeft onze huurder indirect invulling aan het sociale vastgoed en daarmee leefbare wijken.

Beheersbare woonlasten en goede service

Behalve een betrouwbare huurprijs zorgen wij ervoor dat je energielasten zo laag mogelijk zijn door woningen te verduurzamen. Vanuit onze achtergrond als woningcorporatie zijn we niet anders gewend dan een zo goed mogelijke service te bieden voor onze bewoners.

 

 

 

Aandacht voor duurzaamheid

Duurzaamheid is een manier om de woonlasten beheersbaar te houden. Daarnaast staan veel van onze woningen in wijken waar woningcorporaties als Wonen Limburg volop investeren in leefbaarheid, dus ook in het vergroenen van de woonomgeving.

Gemengde wijken

Een deel van onze woningen bevindt zich in zogenaamde 'gemengde wijken'. Dit zijn wijken met zowel sociale huurwoningen als woningen in de vrije sector en koopwoningen. De variatie aan woningen en mensen geeft deze wijken een kleurrijk karakter.

Trots op Limburg

We zien dat er in Limburg steeds minder vrije sector huurwoningen worden gebouwd. We zien het dan ook als onze maatschappelijke opgave om er voor de middeninkomens in deze provincie te zijn.