Terug naar overzicht

De Groene Loper Maastricht - Alle appartementen zijn verhuurd

Voor Wonen Limburg Accent bouwt Ballast Nedam een modern woongebouw met 38 appartementen, voorzien van alle comfort én met de duurzaamheidstoepassingen klaar voor de toekomst. 

Alle appartementen zijn intussen verhuurd.

 

De Groene Loper is momenteel hét nieuwbouwproject van het Zuiden en wordt gekenmerkt door hoogwaardige architectuur en duurzame oplossingen voor het wonen van de toekomst. Op deze centraal gelegen groene locatie zit je dichtbij alle uitvalswegen én op fietsafstand van het aantrekkelijke centrum van Maastricht. Het appartementengebouw ligt aan de Kolonel Millerstraat en maakt deel uit van fase 2c aan de Groene Loper. 

Modern woongebouw met 38 appartementen

In totaal komen er 32 appartementen van circa 60 m2 groot en zes appartementen van circa 74 m2 groot. Meer informatie over de indeling én het uitrustingsniveau van de appartementen leest u in de brochure.

Duurzaamheid in elk facet van de ontwikkeling

Met de toepassing van een duurzaam ontwerp en installaties als warmtepompen en zonnepanelen wordt ook voor deze appartementen aan de Groene Loper vol ingezet op duurzaamheid. Hiermee worden deze appartementen (bijna) energie-neutraal (EPC 0). Daarnaast is er ook gelet op de biodiversiteit door zoveel mogelijk bestaande bomen te behouden en in te passen in het ontwerp van het gebouw en de directe omgeving. 

Architectuur

De plannen aan de Groene Loper werden ontworpen door een diverse groep van architecten onder supervisie van West8 en Humblé-Martens-Willems. De nieuwbouwappartementen voor Wonen Limburg Accent zijn een ontwerp van HilberinkBosch Architecten uit Berlicum die in eerdere fasen al meerdere stadswoningen en een appartementengebouw voor haar rekening nam.

 

 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Algemeen

PlaatsMaastricht

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen38
Oppervlakte woningen60 en 74 m2m²
Huurprijzen€ 774,00 - € 975,00
Koopprijzenn.v.t.

Planning

Startdatumdecember 2020
Datum van opleveringnajaar 2022
Start verhuurbegin 2022
Start verkoopn.v.t.
Statusin aanbouw

Partijen

ArchitectHilberinkBosch Architecten
Terug naar overzicht