Terug naar overzicht

De Kluis Weert

Het voormalige bankgebouw aan de Wilhelminasingel 232 in Weert vormt een stevige basis voor dit transformatieproject met nieuwbouwkwaliteit. Speels verdeeld over vier woonlagen komen in dit volledig gasloze, duurzaam gerealiseerd woongebouw in totaal 31 appartementen.  Met alle wensbare winkel- en horecavoorzieningen op loopafstand en een gordel van groen binnen een handjevol fietsminuten van huis. De Kluis: comfortabel wonen in hartje Weert!

Ruime entree

De ruimte entree van dit woongebouw heeft een moderne uitstraling met licht gestucte wanden en vloertegels. En de intercominstallatie met deuropener draagt bij aan een veilige toegang tot uw woongebouw. 

Bergingen in de kelder

Naast de individuele berging die elke woning in de kelder ter beschikking heeft, is er voor het stallen van uw fiets een algemene fietsberging. Uw eigen berging is al voorzien van een stopcontact en een lichtschakelaar.

Keuze uit zeven typen

De 31 instapklare appartementen variëren in oppervlakte tussen 42 en 71 m2 en zijn verdeeld over vier woonlagen, het merendeel is te bereiken met de lift. Alle appartementen beschikken over een eigen berging in de kelder en zes appartementen hebben bovendien een eigen buitenruimte (balkon).  Naast compacte appartementen met één slaapkamer biedt De Kluis ruimere appartementen met twee slaapkamers. Instapklaar, dat betekent dat de wanden mooi zijn afgewerkt in lichte tint en de vloeren zijn voorzien van laminaat.

Volledig uitgeruste keuken

De royale en luxe uitgeruste keuken is compleet uitgevoerd met inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat (4-pits), vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en een recirculatieafzuigkap. De enkele spoelbak met een éénhendel keukenmengkraan is geïntegreerd in het royale werkblad. 

Modern en duurzaam sanitair

De luxe badkamer en toilet zijn voorzien van tegelwerk.

In de badkamer is een wastafel, spiegel met planchet en een mengkraan met eenhandsbediening voorzien. De douche is voorzien van glijstang, douchekop en een thermostatische douchekraan. Ook voor uw wasmachine is ruimte en kunt u direct aansluiten op de voorzieningen die daarvoor in de badkamer zijn aangebracht. De separate toiletruimte is luxe afgewerkt met wandcloset met inbouwreservoir en fonteincombinatie.

Verwarmen, ventileren en warm water

Iedere woonruimte wordt verwarmd, geventileerd en voorzien van warm water door een elektrische combiwarmtepomp. Deze alles-in-één unit haalt warmte uit de binnenlucht,. Verse lucht komt binnen via de gevelroosters die boven de raamkozijnen zijn aangebracht.

Parkeren in de omgeving

Het complex beschikt dan wel niet over eigen parkeerplaatsen, maar in de omgeving zijn voldoende alternatieve mogelijkheden voor parkeren. Toekomstige bewoners kunnen een 24/7-abonnement afsluiten bij een van de nabijgelegen parkeergarages. Een andere mogelijkheid is dat u zelf een parkeerplaats huurt via een particuliere verhuurder. Verder is in de directe omgeving voldoende plek voor betaald parkeren, achter op de parkeerplaats van de Muntpassage maximaal 2 uur. Een fiets kan gemakkelijk in de bij het appartement horende individuele berging worden gestald.

U kunt er al wonen vanaf …..

De maandhuur voor een appartement (exclusief servicekosten) start vanaf € 660,- tot € 895,-. De hoogte van de servicekosten is nog niet bekend, reken hiervoor op een bedrag van minimaal € 100,-.

Interesse?

Wil je op de hoogte worden gehouden van dit project van Wonen Limburg Accent? Vul dan via onderstaande knop je gegevens in.

Ik wil op de hoogte blijven

 


Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

WijkCentrum
PlaatsWeert

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen31
Oppervlakte woningen42 - 71 m2m²
Huurprijzennog niet bekend
Koopprijzenn.v.t.

Planning

Startdatummaart 2020
Datum van opleveringvoorjaar 2021
Start verhuurnog niet bekend

Partijen

AannemerGroenen Bouw & Onderhoud Veldhoven
Terug naar overzicht