Terug naar overzicht

Hof van Langfoor

Aan de Geallieerdenstraat in Sittard worden 28 comfortabele huur appartementen & 28 koopappartementen gerealiseerd, verdeeld over twee moderne appartementengebouwen. Wonen Limburg Accent gaat 28 appartementen verhuren. 

De appartementen zijn ruim van opzet met een groot balkon en hebben een fraai uitzicht op het park of de historische binnenstad. Het woonoppervlak varieert van circa 79 tot circa 91 m2.
De royale woonkamers hebben een open keuken. Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en een toilet.

Daarnaast heeft elk appartement een separaat toilet en berging met voorzieningen voor een wasmachine en wasdroger. De appartementen zijn o.a. bereikbaar via de lift en in het souterrain bevindt zich de tweede berging en de stallingsgarage met eigen parkeerplaats.

  • Uitstekend bereikbaar
  • Stadscentrum en belangrijke voorzieningen op korte afstand
  • Elk appartement heeft een ruim balkon
  • Woonkamer met open keuken
  • Vloerverwarming
  • Eigen parkeerplaats en tweede berging in souterrain

Duurzaam bouwen en wonen

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt binnen het ontwerp van de gebouwen en appartementen.
Er is daarom zoveel mogelijk rekening gehouden met de meest recente normen op het gebied van energiezuinigheid. Zo worden duurzame technieken toegepast als zonnepanelen en worden alle appartementen aangesloten op Het Groene Net (stadsverwarming). Hierdoor heeft het appartement geen gasaansluiting.

Eigen overdekte parkeerplaats

De overdekte stallingsgarage met vaste parkeerplaatsen en berging is met de auto en fiets (aparte fietsstrook) bereikbaar via de Geallieerdenstraat. Beide gebouwen zijn daarnaast te voet bereikbaar via een ingang op straatniveau. Vanuit de garage is de centrale entree bereikbaar met de trap en lift naar de appartementen.

Het appartement dat bij u past

De huurappartementen variëren in oppervlakte van circa 79 t/m 91 vierkante meter, met verschillende indelingen en prijzen. Hierdoor kunt u kiezen voor het appartement dat past bij uw woonwensen.

Interesse?

Wil je op de hoogte worden gehouden over dit nieuwbouwproject van Wonen Limburg Accent? Vul dan via onderstaande knop je gegevens in.

Ik wil op de hoogte blijven 


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsSittard

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen28
HuurprijzenBoven € 738 euro; definitieve huurprijzen volgen nog.

Planning

StartdatumJuli 2019
Datum van opleveringEerst kwartaal 2021
Start verhuurZomer 2020
StatusBouw gestart
Terug naar overzicht