Terug naar overzicht

Trichterveld Maastricht

In de wijk Mariaberg in Maastricht ligt Trichterveld. Dit gebied wordt geherstructureerd en in totaal komt er een mix van 219 koop- en huurwoningen, waarvan er inmiddels al 145 zijn gerealiseerd. BAM realiseert voor Wonen Limburg Accent 14 karakteristieke, zeer energiezuinige levensloopbestendige twee-onder-een kapwoningen. 

Mooi wonen in tuindorp Trichterveld

Trichterveld is een tuindorp in Maastricht. In de wijk Mariaberg liggen, omringt door groen, romantische witte huisjes met oranjerode pannendaken. Om de wijk als nieuw te maken worden de woningen stap voor stap vervangen door nieuwe woningen in dezelfde stijl, maar met moderne maatvoering en hedendaags comfort. Dat is wat dit project uniek maakt.

De wijk is mooi gesitueerd, ruim van opzet en bevindt zich op korte afstand van onder andere winkelcentrum Brusselsepoort, de historische binnenstad van Maastricht en diverse in- en uitvalswegen.

Voor jong én oud!

Mooi gelegen, ruimte tuin én wonen en slapen op de begane grond. Slechts een paar  kenmerken van deze levensloopbestendige twee-onder-een kap woningen. Naast de badkamer en slaapkamer op de begane grond hebben deze ruime woningen (110 m2 gebruiksoppervlak) ook nog eens twee fijne slaapkamers op de eerste verdieping. En met de inpandige berging (voor de installaties) op de verdieping is het een woning die zowel voor de senior als een klein huishouden zeer geschikt is.

Duurzaam en energiezuinig

Met je eigen energiebron op het dak (PV-panelen) en combinatie met het gebruik van een luchtwarmtepomp zul je merken, dat je energielasten erg laag zijn. Bovendien zul je ervaren dat de hoogwaardig geïsoleerde en duurzaam gebouwde woning een heel prettig binnenklimaat heeft.  

Zie jij jezelf er al wonen?

Laat dan jouw contactgegevens achter via de interessebutton hieronder. Dan ontvang je van ons bericht zodra er nieuws is.

Hou me op de hoogte!

De verwachte maandhuur bedraagt € 1.095,00.

 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Algemeen

PlaatsMaastricht

Kenmerken

Woningtype2-onder-1-kapwoning
Aantal woningen14
Oppervlakte woningen110 m2m²
DoelgroepReguliere woning
Huurprijzenverwachte huurprijs € 1.095,00

Planning

Startdatumapril 2020
Datum van opleveringvoorjaar 2021
Start verhuurinformatie volgt nog

Partijen

AannemerBAM Wonen
Terug naar overzicht