Terug naar overzicht

Loft 28 Weert

Het huidige winkel- en kantoorpand aan de Emmasingel in Weert wordt getransformeerd naar 33 huur loftwoningen met behoud van authentieke elementen.

Ben jij?

Starter, single, met z’n tweeën of gepensioneerd en wil jij wonen en leven in een actieve woon- en leefomgeving? Dan is Loft28 de kans voor jou.

Het loftleven

Een huis waarin je écht thuis komt. Dat kan met nieuwbouw/transformatie. Hoewel de lofts in Loft28 voorzien zijn van de meest moderne gemakken, ademt het de authentieke sfeer van een loft. De afwerking is up-to-date en perfect zodat jij onbezorgd van jouw nieuwe thuis kunt genieten. In de kelder komt een gemeenschappelijke wasruimte.

Wonen in een loft op Loft28 biedt talloze opties. Dit begint al vroeg in de ochtend. Want waar drink jij jouw eerste kop koffie? Aan de keukentafel in jouw loft, of in een lunchroom waar een ochtendkrantje voor je klaar ligt.

Met Weert als huiskamer ligt de dag voor je. Loft28 draait om fijn wonen. Een plek waar bewoners zich thuis voelen, op hun gemak zijn en met veel plezier hun dag beginnen én eindigen.

 

De 28 lofts in detail

Interesse?

Zie jij je al in een van deze lofts wonen? Dat kan al vanaf € 738,- tot € 875,- exclusief servicekosten.

Wil je op de hoogte blijven? Laat dan jouw contactgegevens achter via de button hieronder.

 Ik wil op de hoogte blijven

 


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen33
Huurprijzen€ 738,- tot € 850,-
Terug naar overzicht