Terug naar overzicht

Loft 33 Weert

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN VERHUURD!

Het huidige winkel- en kantoorpand aan de Emmasingel in Weert is getransformeerd naar 33 huur loftwoningen met behoud van authentieke elementen. 

 

 

Ben jij?

Starter, single, met z’n tweeën of gepensioneerd en wil jij wonen en leven in een actieve woon- en leefomgeving? Dan is Loft33 de kans voor jou.

Het loftleven

Een huis waarin je écht thuis komt. Dat kan met nieuwbouw/transformatie. Hoewel de lofts in Loft33 voorzien zijn van de meest moderne gemakken, ademt het de authentieke sfeer van een loft. De afwerking is up-to-date en perfect zodat jij onbezorgd van jouw nieuwe thuis kunt genieten. In de kelder komt een gemeenschappelijke wasruimte.

Wonen in een loft op Loft33 biedt talloze opties. Dit begint al vroeg in de ochtend. Want waar drink jij jouw eerste kop koffie? Aan de keukentafel in jouw loft, of in een lunchroom waar een ochtendkrantje voor je klaar ligt.

Met Weert als huiskamer ligt de dag voor je. Loft33 draait om fijn wonen. Een plek waar bewoners zich thuis voelen, op hun gemak zijn en met veel plezier hun dag beginnen én eindigen.

Plattegronden en meer op www.loft33weert.nl 

 

 

 


Foto's

AfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

PlaatsWeert

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
Aantal woningen33
Huurprijzen€ 745,- tot € 850,-

Planning

Datum van oplevering25 juli 2021
Start verhuurverhuur gestart via Saelmans Weert
Terug naar overzicht