Huren in Echt-Susteren

Wil jij een woning huren in gemeente Echt-Susteren?

Huren in Echt-Susteren

Heb jij een middeninkomen en kom jij maar niet in aanmerking voor een sociale huurwoning of koopwoning? Je inkomen is te hoog om een sociale huurwoning te krijgen, maar weer te laag om in aanmerking te komen voor een goede hypotheek. Via www.wonenlimburgaccent.nl vind jij jou betaalbare huurwoning. Wij zien het als onze maatschappelijke opgave om er voor alle woningzoekende met een middeninkomen te zijn. De betrouwbare partner als het gaat om betaalbaar huren.

Nu te huur

Reageren op een huurwoning

Reageren zonder veel gedoe. Via www.wonenlimburgaccent.nl heb je geen inschrijving nodig om te reageren op een huurwoning. Reageer gemakkelijk op een vrijstaande huurwoning en laat jouw interesse achter. Geen inschrijfgeld, inschrijfduur of andere regels.

Voor het gebruiksgemak adviseren wij je wel om een account te creëren. Zo kan jij snel reageren op een vrijstaande woning en ontvang je actueel ‘WoningAlert’ op basis van jouw woonwensen.

Stel je WoningAlert in

 

Wonen Limburg Accent

Wonen Limburg Accent is de verhuurmakelaar in de vrije huursector met het hart van een woningcorporatie. Als maatschappelijk en service- georiënteerde verhuurder vinden wij het belangrijk om de maatschappelijk taak van Wonen Limburg te ondersteunen. Dat betekent dat wij er specifiek voor de middeninkomens zijn. Wij zijn jouw betrouwbare partner als het gaat om betaalbaar huren.

 

Zo vind je een huurwoning

Met deze eenvoudige tips vind jij snel jouw huurwoning in omgeving Echt-Susteren.

  1. Creëer eenvoudig, gratis en snel jouw persoonlijk account. Met dit account stel jij je woonwensen in.
  2. Je ontvangt van ons een ‘WoningAlert’ wanneer er een woning vrijkomt die voldoet aan jouw wensen.
  3. Liever geen account? Reageer dan gemakkelijk op een woning zonder account. Ben jij de gelukkige die binnen de eisen van de woning past? Dan neemt de verhuurmakelaar contact met je op
  4. Bevestig via je account op wonenlimburgaccent.nl na de bezichtiging of jij de woning accepteert.
  5. De verhuurmakelaar bekijkt daarna of alle gegevens in orde zijn om de bevestiging definitief te maken.

Bekijk het aanbod in Echt-Susteren